SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Vårterminens simträningar
2023-12-22 13:10

Planeringen inför vårterminens uppstart av våra träningsgrupper är i princip klar och tiderna för respektive grupp finns nu publicerade under fliken "Träningstider" ovan.

 

Uppstart av Träningsgrupperna är tisdagen den 16 januari 2024

 

I samband med den avisering av avgift som kommer att gå ut kring månadsskiftet december/januari kommer man att se vilken grupp och vilken tid barnen kommer att erbjudas vårterminen 2024.

 

Har man laddat hem SportAdmins Medlemsapp, vilket vi rekommenderar, så kan man redan nu gå in i kalendern i appen och se vilken grupp och vilka tider barnen kommer att ha.

 

Om man redan nu vet att barnet/barnen inte ska fortsätta simma i höst så ber vi er maila detta till kansliet så snart som möjligt så vi kan erbjuda eventuellt köande barn plats.

 

I samband med att aviseringen mailas ut via SportAdmin i kring månadsskiftet december/januari har man  ytterligare möjlighet att avsäga sig platsen, då genom att klicka i rutan "Jag ska inte vara med" för att avboka platsen.

 

På aviseringen står ett sista datum för betalning - man behöver alltså inte betala på en gång.

Systemet kommer att fram till sista betaldatum automatiskt sända ut påminnelse om att sista datum för betalning närmar sig.

Följande betalningsmetoder finns genom vår betalpartner Qvickly (tidigare Billmate):

 

- kortbetalning, och då dras avgiften på en gång

- swish, och även då dras avgiften på en gång

- delbetalning faktura (tänk då på att en kreditupplysning tas)

- faktura på hela beloppet

 

(Väljer man faktura på hela beloppet så har man 14 dagar på sig att betala från och med det datum man valt denna betalningsmetod)

 

Tänk på att INTE betala direkt till Sala Simsällskaps bankgiro eller swish, utan alla betalningar av medlems- och terminsavgifter görs till vår betalpartner Qvickly (tidigare Billmate)

 

Har ni frågor så kontakta kansliet på mail kansli@salass.nu

 
HUVUDSPONSOR
Sala SS Swish
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2024