SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Uppstart Sala SS Simundervisningsgrupper
2021-08-19 12:53

Äntligen är det dags att starta igång våra Simundervisningsgrupper!

Söndagen den 29 augusti drar vi igång - höstterminens schema finner ni här  - https://www.salass.nu/sida/?ID=321982 

OBS – vi befinner oss fortfarande i en pandemi och de allmänna restriktionerna gäller fortfarande, och för att allt ska fungera så bra som möjligt är det viktigt att ett särskilt flöde upprätthålls vid in- och utpasseringar till själva simhallen – information om detta kommer att finnas i simhallen.

Det är viktigt att alla respekterar de tider för insläpp som finns angivna – det får inte vara för många samtidigt inne i omklädningsrummen och heller inte inne i själva simhallen – vi måste fortsätta att utvika trängsel. En förälder får gå med in i simhallen när simlektionen startar, men måste lämna simhallen under tiden lektionen pågår för att sedan hämta upp barnet när lektionen är slut.

 
Vi påminner också alla om att följa de instruktioner som givits kring att tvätta händerna ofta och noga, hålla avstånd och stanna hemma om man är sjuk.

Notera att aviseringarna av terminsavgifter har gjorts via vårt nya administrativa system SportAdmin - avgiften betalas senast 20 augusti. Betalllänken fungerar endast fram till och med detta datum. Betalning av avgiften ska betalas till vår betalpartner Billmate via aviseringen, inte som tidigare till Sala SS bankgiro

 

Om man inte avser att börja/fortsätta i simgruppen ber vi er att ni snarast klickar på rutan "Jag ska inte vara med", så plockas aviseringen bort och barnet avbokas från gruppen och man får en bekräftelse på att barnet bokats bort.

 

Vid frågor, kontakta kansliet: kansli@salass.nu, eller telefon 070-2885650 (ej onsdagar)

 
HUVUDSPONSOR
Sala SS Swish
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2024