SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Vårterminens simundervisningsgrupper
2022-12-27 14:59

Planeringen för vårterminens simundervisningsgrupper är nu i princip klar, och tiderna för vårterminen är publicerade under kursperiod/schema.

Uppstart för alla simundervisningsgrupper är söndagen den 22 januari 2023.

I samband med den avisering av avgift som kommer att gå ut i slutet av december kommer man att se vilken grupp och vilken tid barnen kommer att erbjudas vårterminen 2023

 

Har man laddat hem SportAdmins Medlemsapp, vilket vi rekommenderar, så kan man redan nu gå in i kalendern i appen och se vilken grupp och vilka tider barnen kommer att ha.

 

I samband med att aviseringen mailas ut via SportAdmin i slutet av december har man möjlighet att avsäga sig platsen då genom att klicka i rutan "Jag ska inte vara med" för att avboka platsen.

 

På aviseringen står ett sista datum för betalning - man behöver alltså inte betala på en gång.

Systemet kommer att fram till sista betaldatum automatiskt sända ut påminnelse om att sista datum för betalning närmar sig.

Följande betalningsmetoder finns genom vår betalpartner Billmate:

 

- kortbetalning, och då dras avgiften på en gång

- swish, och även då dras avgiften på en gång

- delbetalning faktura (tänk då på att en kreditupplysning tas)

- faktura på hela beloppet

 

(Väljer man faktura på hela beloppet så har man 14 dagar på sig att betala från och med det datum man valt denna betalningsmetod)

 

Tänk på att INTE betala direkt till Sala Simsällskaps bankgiro eller swish, utan alla betalningar görs till vår betalpartner Billmate!

 

Har ni frågor så kontakta kansliet på mail kansli@salass.nu

 

 
HUVUDSPONSOR
Sala SS Swish
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2024