SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Swim of Hope - Simma för livet!

Sponsra våra simmare i kampen för livet! 

Idag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Cancern är oförutsägbar. Den gör ingen skillnad på pojkar och flickor, samhällsklass, hudfärg eller andra omständigheter.

Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av forskningsprojekt inom barncancer i Sverige. Forskning som sker utan bidrag från stat eller landsting eller kommun.

Med din hjälp kan forskningen rädda ännu flera liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Du är viktig, du kan göra skillnad.

 

Sponsorsimmet är ett sätt för Sala Simsällskap att knyta kontakt med företag och privatpersoner som vill hjälpa oss att utvecklas och stärka simningen i Sala. Pengarna vi får in hjälper oss att utveckla vår verksamhet. Genom att hjälpa Sala Simsällskap hjälper man hundratals ungdomar att bli ännu duktigare simmare.

 

I sponsorsimmet sponsrar man som företagare eller privatperson en simmare med valfri summa per meter som denne simmar under en timmes tid eller alternativt med ett fast belopp. Av de insimmade pengarna går 50 % till Barncancerfonden.

 

Exempel: Simmaren simmar 1000 m och sponsorn satsar 20 öre per meter. Detta ger en sponsring på 1000 x 20 öre=200 kr.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners