SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Höstterminens Teknikskolegrupper
2022-07-01 11:47

Planeringen inför hösttermines uppstart av våra Teknikskolegrupper är i princip klar och tiderna för respektive grupp finns nu publicerade under "Träningstider" ovan.

 

I samband med den avisering av avgift som kommer att gå ut i slutet av juli kommer man att se vilken grupp och vilken tid barnen kommer att erbjudas höstterminen 2022.

 

Separat info kommer att mailas ut till de barn som klarat av alla Teknikskolans mål och därmed erbjuds plats i en av våra "Tävlingsgrupper" (inget krav på att man ska tävla)

 

De barn som klarat alla Simundervisningsgruppen Hajens mål, och därmed erbjuds plats i en av våra Teknikskolegrupper kommer att få separat info om detta

 

Har man laddat hem Medlemsappen, vilket vi rekommenderar, så kan man redan nu gå in i kalendern i appen och se vilken grupp och vilka tider barnen kommer att ha.

 

Om man redan nu vet att barnet/barnen inte ska fortsätta i höst så ber vi er maila detta till kansliet så snart som möjligt så vi kan erbjuda köande barn plats.

 

I samband med att aviseringen mailas ut via SportAdmin i slutet av juli har man  ytterligare möjlighet att avsäga sig platsen då genom att klicka i rutan för att avboka platsen.

 

På aviseringen står ett sista datum för betalning - man behöver alltså inte betala på en gång.

Systemet kommer att fram till sista betaldatum automatiskt sända ut påminnelse om att sista datum för betalning närmar sig.

Från och med hösten ska det vara möjligt med följande betalningsmetoder genom vår betalpartner Billmate:

 

- kortbetalning, och då dras avgiften på en gång

- swish, och även då dras avgiften på en gång

- delbetalning faktura ( tänk då på att en kreditupplysning tas)

- faktura på hela beloppet

 

(Väljer man faktura på hela beloppet så har man 14 dagar på sig att betala från och med det datum man valt denna betalningsmetod)

 

Tänk på att INTE betala direkt till Sala Simsällskaps bankgiro eller swish, utan alla betalningar görs till vår betalpartner Billmate!

 

Har ni frågor så kontakta kansliet på mail kansli@salass.nu

Under vecka 27-29 är dock kansliet endast bemannat sporadiskt

 
HUVUDSPONSOR
Sala SS Swish
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2024