SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Välkommen till våra Teknikskolegrupper

I teknikskolan vidareutvecklar barnen de fyra simsätten och för att kunna nå en bra teknik i simsätten utgår vi från simningens ABC. Träningen är lekfull och mycket energirik.


Förkunskaper
Simmarna har uppnått målen i Hajen eller motsvarande.

Innehåll
I Teknikskolan fortsätter vi att vidareutveckla barnen i de fyra simsätten: ryggsim, bröstsim, fjärilsim och crawl. För att kunna nå en bra teknik i simsätten utgår vi från simningens ABC med betoning på att andas, balansera, flyta, rotera, förflytta, glida och hoppa. Vi börjar också med vändningar i alla simsätt samt tränar dykteknik. Simmarna får också prova på vattenpoloteknik.

 
Simmarna erbjuds att att vara med på vår egna tävling som kallas Morgondagarna som arrangeras 2 ggr/termin. Morgondagarna är en tävling där simmarna tävlar mot sig själv och förbättrar sina tider. Simmarna börjar på 25 meters sträckor och när guldtid är uppnådd på 25 meter så går simmarna vidare till 50 meters sträckor.
 

Mål
När simmarna är ca. 9-10 år och klarar målen för de olika simsätten erbjuds simmarna plats i våra tävingsgrupper.

Vårterminens Teknikskolegrupper
2022-12-27 16:00

Planeringen inför vårterminens uppstart av våra Teknikskolegrupper är i princip klar och tiderna för respektive grupp finns nu publicerade under fliken "Träningstider" ovan.

 

Uppstart av Teknikgrupperna är måndagen den 16 januari 2023.

 

Vi kommer under vårterminen att dela upp Teknikgrupperna lite annorlunda mot tidigare, bland annat beroende på bassängutrymme och ledartillgången men också till viss del för att få en lite jämnare åldersfördelning i grupperna.

 

I samband med den avisering av avgift som kommer att gå ut i slutet av december kommer man att se vilken grupp och vilken tid barnen kommer att erbjudas vårteminen 2023.

 

Har man laddat hem SportAdmins Medlemsapp, vilket vi rekommenderar, så kan man redan nu gå in i kalendern i appen och se vilken grupp och vilka tider barnen kommer att ha.

 

Om man redan nu vet att barnet/barnen inte ska fortsätta i vår så ber vi er maila detta till kansliet så snart som möjligt så vi kan erbjuda köande barn plats.

 

I samband med att aviseringen mailas ut via SportAdmin i slutet av december har man  ytterligare möjlighet att avsäga sig platsen då genom att klicka i rutan "Jag ska inte vara med" för att avboka platsen.

 

På aviseringen står ett sista datum för betalning - man behöver alltså inte betala på en gång.

Systemet kommer att fram till sista betaldatum automatiskt sända ut påminnelse om att sista datum för betalning närmar sig.

Följande betalningsmetoder finns genom vår betalpartner Billmate:

 

- kortbetalning, och då dras avgiften på en gång

- swish, och även då dras avgiften på en gång

- delbetalning faktura ( tänk då på att en kreditupplysning tas)

- faktura på hela beloppet

 

(Väljer man faktura på hela beloppet så har man 14 dagar på sig att betala från och med det datum man valt denna betalningsmetod)

 

Tänk på att INTE betala direkt till Sala Simsällskaps bankgiro eller swish, utan alla betalningar görs till vår betalpartner Billmate!

 

Har ni frågor så kontakta kansliet på mail kansli@salass.nu

Höstterminens Teknikskolegrupper
2022-07-01 11:47

Planeringen inför hösttermines uppstart av våra Teknikskolegrupper är i princip klar och tiderna för respektive grupp finns nu publicerade under "Träningstider" ovan.

 

 
HUVUDSPONSOR
Sala SS Swish
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2022