SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Nyheter kring avgifter för Vattengymnastik och Vuxencrawl-grupper från och med 2022
2021-11-08 13:35

 

Administrativ avgift

Från och med våren 2022 börjar vi även för våra olika vuxengrupper att använda oss av föreningssystemet Sportadmin för att avisera medlems- och terminsavgifter, vilket kommer att innebära att man erbjuds fler betalningssätt genom vår betalpartner Billmate - kortbetalning, fakturabetalning och delbetalning.

En administrationsavgift på mellan 9-59 kr, beroende på beloppet, per betalning tillkommer.

 

Viktigt att notera är att avgifterna fortsättningsvis inte ska betalas in till Sala SS bankgiro eller swish, utan till vår betalpartner Billmate.

 

Om man väljer att delbetala bör man vara medveten om att det kommer att tas en kreditupplysning

 

Att vi nu digitaliserar våra administrativa rutiner innebär att vi frigör många timmars kostsam administration, vilket gör att vi kan lägga mer tid på att utveckla vår verksamhet, skapa bättre förutsättningar för att ge fler möjligheten att idrotta och samtidigt hålla nere terminskostnaderna.

 

OBSERVERA – aviseringen av avgifterna görs enbart via e-post, och därför måste alla deltagare ha en e-postadress registrerad hos oss.

 

Medlemsavgift

För att delta i någon av Sala Simsällskaps grupper måste man vara medlem och betala medlemsavgift.

Medlemsavgiften ingår i den terminsavgift man betalar för våra olika grupper för vuxna.

 

Enskild medlem: 250 kr

Familjemedlemskap: 600 kr

 

Terminsavgift för Vattengymnastikgrupper/Vuxencrawlgrupper/Crawlkurs nybörjare

Våren och Hösten 2022

 

 

Verksamhet

Avgift inkl medlemsavgift

Träningstillfällen

Vattengympa/Vuxencrawl

950 kr + adm.avg

1 gång/vecka, 15 veckor

Crawlskola, nybörjare

900 kr + adm avg

1 gång/vecka, 9 veckor

 

 

 

 

Vad händer inför 2022?

Under december 2021 kommer det att till alla som under höstterminen deltagit i Sala SS verksamheter, mailas ut en avisering av avgift enligt ovan. Om man inte ska fortsätta klickar man på ”Jag ska inte vara med” och man tas då automatiskt bort från gruppen.

Vid avisering kommer det att stå ett sista datum för betalning och det kommer även att med jämna mellanrum gå ut en påminnelse om när avgiften ska vara betald. Betalar man inte i tid så faller man ur gruppen, om man inte kontaktar vårt kansli.

 

OBS – betalning ska göras till vår betalpartner Billmate, enligt det mail som går ut, betalningar ska INTE göras till Sala SS bankgiro eller swish.

 

Ni som via arbetsgivare har friskvårdpeng genom ePassi eller Actiway måste meddela kansliet att ni ska fortsätta i gruppen och göra betalningen senast det datum som står på den avisering ni fått. Först då läggs ni till i gruppen och aviseringen från Billmate tas bort.

 
HUVUDSPONSOR
Sala SS Swish
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2024