SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Vattengymnastik - djupvattenträning

Vattengymnastik är en motionsform som passar alla. Med sina mjuka rörelser är den skonsam mot hela kroppen, samtidigt som vattnets motstånd gör att musklerna tröttas ut maximalt. I vattengymnastiken är det lätt att träna utifrån sin egen nivå. Kondition, smidighet och styrka under 45 minuter på djupt vatten som leds av kunniga och certifierade instruktörer till peppande musik som ger ett extra lyft.

Från och med hösten 2020 arrangeras endast vattengymnastik på djupt vatten, med flytbälten.

 

OBS - p g a corona-pandemin är vi tvungna att tills vidare göra uppehåll i alla grupper. Så fort det är möjligt att starta upp igen kommer vi att informera om detta.

Uppstart höstens vattengymnastikgrupper
2021-06-27 17:53

Vi ser nu fram emot att kunna starta upp våra Vattengymnastikgrupper i höst. Intresseförfrågningar till tidigare deltagare har gått ut, och i mån av plats tar vi naturligtvis emot fler entusiastiska deltagare!

Uppstart sker från den 23 augusti, under förutsättning att inga restriktioner med anledning av Corona-pandemin sätter stopp för det.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Beställ klubbkläder
Våra Sponsorer