SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Välkommen till våra Teknikskolegrupper

I teknikskolan vidareutvecklar barnen de fyra simsätten och för att kunna nå en bra teknik i simsätten utgår vi från simningens ABC. Tränarna undervisar i vattnet och utgår från barnens mognadsnivå där vi nyttjar deras muskelminne och undervisar en och en i grupp. Träningen är lekfull och mycket energirik.


Förkunskaper
Simmarna har uppnått målen i Hajen eller motsvarande.

Innehåll
I Teknikskolan fortsätter vi vidareutvecklar barnen de fyra simsätten: ryggsim, bröstsim, fjärilsim och crawl. För att kunna nå en bra teknik i simsätten utgår vi från simningens ABC med betoning på att andas, balansera, flyta, rotera, förflytta, glida och hoppa. Vi börjar också med vändningar i alla simsätt samt tränar dykteknik. Simmarna får också prova på vattenpoloteknik.

 
Simmarna erbjuds att att vara med på vår egna tävling som kallas Morgondagarna som arrangeras 2 ggr/termin. Morgondagarna är en tävling där simmarna tävlar mot sig själv och förbättrar sina tider. Simmarna börjar på 25 meters sträckor och när guldtid är uppnådd på 25 meter så går simmarna vidare till 50 meters sträckor.
 

Mål
När simmarna är ca. 9-10 år och klarar målen för de olika simsätten erbjuds simmarna plats i våra tävingsgrupper.

Uppstart för Teknikskolegrupperna
2021-08-12 11:10

Äntligen är det dags att starta igång simträningen för våra Teknikskole-grupper!

Måndagen den 23 augusti drar vi igång - höstterminens schema finner ni här

 

OBS - Notera att aviseringarna av terminsavgifter har gjorts via vårt nya administrativa system SportAdmin - avgiften betalas senast 20 augusti. Betalllänken fungerar endast fram till och med detta datum. Betalning av avgiften ska betalas  till vår betalpartener Billmate via aviseringen, inte som tidigare till Sala SS bankgiro

Om man inte ska fortsätta i simgruppen ber vi er att ni klickar på rutan "Jag ska inte vara med", så plockas aviseringen bort och barnet avbokas från gruppen och man får en bekräftelse på att barnet. bokats bort.

 

Vid frågor, kontakta kansliet: kansli@salass.nu, eller telefon 070-2885650 (ej onsdagar)

 
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners