SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Funktionärer till Sala Silverman
2021-07-02 12:19

Sala Silverman genomförs lördagen den 21 augusti och Sala Simsällskap är som tidigare år medarrangörer och ansvarar för simmomentet och sköter försäljning av bland annat hamburgare.

 

Sala SS ansvarar för simmomentet i triathlontävlingen, hamburgare- och fikaförsäljningen samt funktionärsfikat till funktionärer i IFK Sala som är huvudansvariga för tävlingen.

 

Sala SS har även uppgifter under fredagen den 20 aug då det behöver förberedas inför tävlingen med att t ex handla, ställa ordning och hämta saker.

Vi behöver MÅNGA funktionärer under genomförandet. För att klubben ska få ihop tillräckligt antal funktionärer så hoppas och förväntar vi oss att ni ställer upp. Alla behövs, vi kan hitta arbetsuppgifter till alla över 12 år.

Silverman är en av de största inkomstkällorna för Sala SS och pengarna kommer hela klubben tillgodo.

Anmälan är bindande och om du får förhinder så behöver du skaffa en ersättare.

Kom och var delaktiga i en folkfest! Ingen kan göra allt men tillsammans fixar vi det lätt!

Anmäl dig genom att svara på frågorna i länken nedan. Om ni är flera i familjen som kan hjälpa till, svara och skicka in detta formulär flera gånger.

 

https://forms.gle/dtVsWqcHwQ7ar5SQ7Tack på förhand!
Styrelsen och Silvermansgruppen
Ann Enstedt sms vid funderingar 072-0575038
Tommy Birelius sms vid funderingar 070-3482124
Malin Boman sms vid funderingar 070-5372164

 
Beställ klubbkläder
Våra Sponsorer