SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Info om SportAdmin
Digitaliseringsresan för Sala SS fortsätter i och med övergången till SportAdmin, vilket innebär att flera administrativa rutiner i föreningen förenklas

 

Från och med hösten 2021 börjar vi att använda oss av föreningssystemet SportAdmin för bland annat avisering av medlems- och terminsavgifter. Det kommer att innebära att man erbjuds fler betalningssätt genom vår betalpartner Billmate - kortbetalning, fakturabetalning, swish och delbetalning.

Vid betalning tillkommer en administrationsavgift på mellan 9-59 kr, beroende på summan som ska betalas.

 

Viktigt att notera är att avgifterna fortsättningsvis inte ska betalas in till Sala SS bankgiro, utan till vår betalpartner Qvickly.

 

Om man väljer att delbetala bör man vara medveten om att det kommer att tas en kreditupplysning

 

Att vi nu digitaliserar våra administrativa rutiner innebär att vi frigör många timmars kostsam administration, vilket gör att vi kan lägga mer tid på att utveckla vår verksamhet, skapa bättre förutsättningar för att ge fler barn möjligheten att idrotta och samtidigt hålla nere terminskostnaderna.

 

Genom SportAdmin kommer man att få tillgång till Medlemsappen där man ser sina egna, eller barnens aktiviteter, kalender, eventuella kallelser och utskick, en funktion för samåkningar, frånvaromeddela barnen, digitalt medlemskort med mera.

Man laddar ner "SportAdmin MedlemsApp" från AppStore eller Google Play.

Vid inlogg anger man den e-postadress man angivit som kontaktuppgift och hämtar en engångskod för att logga in.

 

 
HUVUDSPONSOR
Sala SS Swish
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2024