SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Sala Simsällskap bedriver simidrott inom i första hand Simning, men vår ambition är att på sikt även ha Vattenpolo på programmet.
Vi bedriver också friskvårdsaktiviteter såsom Vattengymnastik och Motionssim
 
Alla våra verksamheter bedrivs i Lärkans Familjebad. 
 
En stor del av våra medlemmar deltar i simundervisningsgrupper eller Teknikskolegrupper där de lär sig simningens grunder och finslipar simteknik. Många utvecklas sedan vidare i våra Tävlingsgrupper på olika nivåer beroende på ålder och ambitionsnivå, och vi har även Träningsgrupper för de som vill simträna men kanske inte satsa på att bli tävlingssimmare.
 
Vi vill vara en förening för alla,
men för att vara det behöver vi engagerade föräldrar i föreningen!
Alla arrangemang och aktiviteter som vår förening genomför är beroende av att visst ideellt arbete utförs för att få ekonomin att gå ihop. Det är därför helt nödvändigt att alla ställer upp och engagerar sig på olika sätt för att allt skall fungera och för att vi tillsammans ska kunna utveckla föreningen för framtiden. Det är dessutom väldigt roligt att på olika sätt vara delaktig i barnens olika aktiviteter och vara med ute på tävlingar och läger, samt ger en känsla av delaktighet och möjlighet till att kunna påverka.
 
Välkommen att bli en del av vår fantastiska förening! 
Sportlotter 2024 - Kommer en uppmaning till alla medlemmar i Sala SS
2024-05-21 20:22

Flera behöver göra sitt yttersta för att köpa eller sälja vidare klubbens sportlotter. Det finns väldigt många lotter kvar.

 

Förra året hade styrelsen bestämt att varje medlemsfamilj skulle köpa minst mellan 2-8 lotter. I år är det frivilligt och man kunde inte heller avsäga sig mot en kostnad men föreningen behöver verkligen att alla hjälper till ändå. Utan ekonomiska medel kan vi inte bedriva en verksamhet och med bra ekonomiska medel kan vi utveckla vår verksamhet.

 

Varje lott kostar 50 kr varav 25 kr går direkt tillbaka till Sala Simsällskap . Du tjänar in lottens kostnad bara genom att utnyttja t ex Åkrahallens rabattkupong på baksidan. Sedan kan du vinna och utnyttja flera rabatter inkl ett digitalt rabatthäfte.

 

I början av juni behöver vi senast skicka tillbaka de lotter som inte är sålda och de vi tror inte kommer att säljas. Rabattkoderna gäller t o m 11 aug.

 

Lotter hämtas av vuxen i simhallen, messa då Jessica på 072-5334856 eller prata med tränare Linus Enstedt som finns i simhallen måndag kl 17-20 och torsdag kl 18-20 alternativt prata med Ann Enstedt i simhallen på måndagar kl 15.45-17.45 eller hämtas hemma hos Ann Enstedt, som nås via Messenger.

  

Ekonomisk redovisning görs i samband med hämtning till bankgiro 5410-5218 eller swish 123 226 62 11 Märk med namn, grupp och sportlotten. 

 

Sportlotten består av tre delar:

  1. Dubbel skraplott med vinstchanser
  2. Fyra fysiska rabatter på baksidan

- ICA Kvantum Åkrahallen - 50 kr rabatt när du handlar för minst 500 kr

- Intersport Sala - 20% på en vara på ordinariepris

- Nikita Hair Sala - en klippning 399:- (ord.pris från 569)

- Cafe Jernvägen - 15% rabatt på notan

De gäller till 11/8-24

  1. Rabatthäfte i mobilen - det finns rabatter från just nu 11 olika företag i Sala dels de som är fysiska enligt ovan och dels andra som Johanssons Café, Mercatom Nordic Wellness, Torino, Waynes Sala och Brödernas Sala. Det finns sedan massor av andra rabatter i andra städer. Här ändras utbudet då och då. Från att du aktiverar koden så gäller det i 1 månad. Varje rabatt fungerar vid ett tillfälle och telefonnummer som är kopplat till kontot.

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Sala Sparbanks Silverdoppet - Tackar Sala Sparbank och alla funktionärer
2024-05-19 11:09
Härligt stämning och fantastisk kämpaglöd bland alla deltagande simmare - så sammanfattar vi vår hemmatävling Sala Sparbanks Silverdoppet!
 
En stor eloge måste också ges till alla funktionärer, speaker sekretariat, all hjälp i kiosken och alla övriga insatser av föräldrar - tack vare er blev tävlingen arrangörsmässigt mycket lyckat!
 
Vi tackar Sala Sparbank för att de stödjer vårt arrangemang!
 
 
Sala SS-simmarna presterade bra vid Jöns Svanbergssimmet
2024-05-13 09:38

Det blev en hel del framskjutna placeringar när Sala SS simmare deltog vid Jöns Svanbergssimmet i Uppsala 11-12 maj -  tre medaljer och många personliga långbanerekord, och inte minst ett mycket glädjande Sumsim-kval.

Många fina resultat vid Sala Sparbanks Silverdoppet
2024-05-13 09:25

Totalt 60 medaljer erövrades av hemmaklubben när årets upplaga av Sala Sparbanks Silverdoppet under Kristi Himmelfärdsdagen - 52 individuella medaljer, varav 22 guld och 8 lagkappsmedaljer, varav fyra guld

Totalt kom 37 Sala SS-simmare till start och gjorde ca 150 starter under tävlingsdagen och samtliga simmare presterade mycket fina resultat.

 

Hela resultatlistan kan man se här

Morgondagare
Årets andra Morgondagaretävling den 22 april
2024-04-08 12:00, Morgondagare

Måndagen den 22 april det dags för årets andra Morgondagaretävling,

denna gång med ett långdistanslopp (400m medley) för våra tävlingsimmare som vill prova på en längre sträcka.

 

Kallelse till berörda simgrupper kommer att ske via SportAdmin som mail och i medlemsappen.

Ange i medlemsappen om simmare ska delta genom att klicka i "Tillgänglig"

 

Anmälan av vilka grenar man ska simma görs i vanlig ordning vid ett träningstillfälle till respektive tränare.

 

Som vanligt är vi i behov av funktionärer så ni som har möjlighet att hjälpa till  - meddela kansliet via mail (kansli@salass.nu

 

Inbjudan/Grenordning

JOYNA - Hjälp Sala SS att ha chansen att vinna 100 000kr
2024-03-29 17:04

Vår förening har fått ett påskägg med chans att vinna 100 000 kronor, men vi i föreningen behöver din hjälp.

Som vi skrev nyligen i mail till alla medlemmar så vill vi först säga att detta inte är obligatoriskt på något vis att sälja men vi tror på Folkspels nya koncept. Detta skulle också kunna vara ett otroligt enkelt sätt för Sala Simsällskap att skapa intäkter för att utveckla verksamheten.

 

Folkspels nya prenumerationslotteri JOYNA har en stor påskkampanj och vår förening har chansen att vinna 100 000 kronor om vi registrerar minst 100 medlemmar senast den 7:e april.

 

Vi behöver att du registrerar dig genom att gå in på länken nedan och lägga in dina uppgifter om du inte redan gjort det.

 

Din registrering kan vara avgörande, klicka på länken nedan som tillhör Sala Simsällskap. En registrering betyder inte att man har eller ska sälja något. Om man registrerar sig redan nu så får man en länk från folkspel från och med 3 april och framåt. Det är först då man kan börja värva ”personliga prenumeranter”. Värvar man mer än 5 prenumeranter under april som sedan också betalar inför första dragningen, första betalning 27 maj och första dragning 7 juni, får den som registrerat sig ett presentkort av Folkspel på Intersport värt 500 kr.

 

HÄR HAR NI LÄNKEN FÖR ER PERSONLIGA REGISTRERING

https://admin.folkspel.se/invitation/?inviteId=87866273-44ec-ee11-913d-005056809a6f

 

Klicka på länken för mer information om JOYNA - https://youtu.be/5wttJ42rbvY.

KLICKA HÄR om du vill se en instruktionsfilm på hur du registrerar dig som säljare.

 

Vi önskar GLAD PÅSK och tackar på förhand.

Sala Simsällskap har anställt en ny tränare
2024-03-28 11:52

Allt sedan Micke Borlund sade upp sig från sin anställning hos Sala Simsällskap har styrelsen arbetat med att hitta en ersättare som kan vara både tränare, i främst tävling- och teknikgrupper, och som också kan hantera den administrativa delen kring alla våra medlemmar.

 

Nu har vi funnit honom; Michael Sköld!

Han flyttar till Sala och börjar den 1 (2 maj) och går parallellt med "vår" Micke under maj månad. Här kommer en liten presentation från Michael Sköld själv:

 

Mitt namn är Michael Sköld, jag bor i Flen men har bott de senaste tio åren i Peru.

Jag är licensierad elittränare från Danmarks tränarskola, och har tränat såväl olympiska simmare såsom nationella mästare, dessutom har jag tränat simmare i tre olika länder och nu kommer jag att träna simmare i Sala.

Jag väntar på att min fru som fortfarande är kvar i Peru ska bli klar med sin masterexamen i psykologi, så att hon kan komma till Sverige.

Hela mitt liv har kretsat kring simning, jag började simma som sexåring, men det är först som simtränare som jag har lyckats bli riktigt bra.

Min passion är att få simmare att blomstra och även att skapa ett bra träningsklimat för simmarna med optimala förhållanden. Kan man skapa bra förhållanden så brukar hela klubben utvecklas.

Det ska bli väldigt spännande att börja arbeta i Sala Simsällskap. Jag tror att Sala har bra förutsättningar, och efter besöket i torsdags där jag möttes av jättetrevliga människor i simhallen så är jag övertygad om att vi kommer att kunna göra många roliga saker tillsammans, som kan få klubben att lyfta.

Ladda ner medlemsappen
Facebook
Nyheter från våra grupper
Sala Sparbanks Silverdopp, 21/03 13:39 
Träningsgrupp, 22/12 13:10 
Teknikskolegrupper, 22/12 13:04 
Vuxencrawl-grupp, 11/12 12:11 
 
HUVUDSPONSOR
Sala SS Swish
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2024