SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Sala Simsällskap bedriver simidrott inom i första hand Simning, men vår ambition är att på sikt även ha Vattenpolo på programmet.
Vi bedriver också friskvårdsaktiviteter såsom Vattengymnastik och Motionssim
 
Alla våra verksamheter bedrivs i Lärkans Familjebad. 
 
En stor del av våra medlemmar deltar i simundervisningsgrupper eller Teknikskolegrupper där de lär sig simningens grunder och finslipar simteknik. Många utvecklas sedan vidare i våra Tävlingsgrupper på olika nivåer beroende på ålder och ambitionsnivå, och vi har även Träningsgrupper för de som vill simträna men kanske inte satsa på att bli tävlingssimmare.
 
Vi vill vara en förening för alla,
men för att vara det behöver vi engagerade föräldrar i föreningen!
Alla arrangemang och aktiviteter som vår förening genomför är beroende av att visst ideellt arbete utförs för att få ekonomin att gå ihop. Det är därför helt nödvändigt att alla ställer upp och engagerar sig på olika sätt för att allt skall fungera och för att vi tillsammans ska kunna utveckla föreningen för framtiden. Det är dessutom väldigt roligt att på olika sätt vara delaktig i barnens olika aktiviteter och vara med ute på tävlingar och läger, samt ger en känsla av delaktighet och möjlighet till att kunna påverka.
 
Välkommen att bli en del av vår fantastiska förening! 
Klara, färdiga, städa på uppdrag av Städa Sverige
2021-09-05 20:32

Idag har 22 ungdomar och vuxna plockat skräp och sortera det i säckar längs Gröna gången vid Mellandammen och Långforsen och områdena runt Sandvikens badplats och Måns Olsbadet.  Det blev mycket plockat från naturen som t ex plastpåsar, kartong, fimpar, snus, kläder och mycket annat .

Tack alla som hjälpte till, Städa Sverige, ICA Kvantum Åkrahallen och Sala Kommun!

 

Sala SS klubbkläder
2021-08-24 13:15

Nu finns SS klubbkläder att beställa via länken under "Beställ klubbkläder" som finns längst upp i den högra kolumnen på hemsidan.

I själva butiken finns nu också kläderna så att man kan prova storlekar och känna på materialet.

Läs mer här

Sala SS går över till föreningssystemet SportAdmin
2021-06-04 10:29
Digitaliseringsresan för Sala SS fortsätter i och med övergången till SportAdmin, vilket innebär att flera administrativa rutiner i föreningen förenklas 
Ladda ner medlemsappen
Facebook
Nyheter från våra grupper
Tävlingsgrupper, 12/08 11:25 
Träningsgrupp, 12/08 11:23 
Teknikskolegrupper, 12/08 11:10 
 
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners