SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Sala Simsällskap bedriver simidrott inom i första hand Simning, men vår ambition är att på sikt även ha Vattenpolo på programmet.
Vi bedriver också friskvårdsaktiviteter såsom Vattengymnastik och Motionssim
 
Alla våra verksamheter bedrivs i Lärkans Familjebad. 
 
En stor del av våra medlemmar deltar i simundervisningsgrupper eller Teknikskolegrupper där de lär sig simningens grunder och finslipar simteknik. Många utvecklas sedan vidare i våra Tävlingsgrupper på olika nivåer beroende på ålder och ambitionsnivå, och vi har även Träningsgrupper för de som vill simträna men kanske inte satsa på att bli tävlingssimmare.
 
Vi vill vara en förening för alla,
men för att vara det behöver vi engagerade föräldrar i föreningen!
Alla arrangemang och aktiviteter som vår förening genomför är beroende av att visst ideellt arbete utförs för att få ekonomin att gå ihop. Det är därför helt nödvändigt att alla ställer upp och engagerar sig på olika sätt för att allt skall fungera och för att vi tillsammans ska kunna utveckla föreningen för framtiden. Det är dessutom väldigt roligt att på olika sätt vara delaktig i barnens olika aktiviteter och vara med ute på tävlingar och läger, samt ger en känsla av delaktighet och möjlighet till att kunna påverka.
 
Välkommen att bli en del av vår fantastiska förening! 
Vuxencrawl-grupp
Crawlgruppen söndagar
2021-10-17 12:09, Vuxencrawl-grupp

Våra crawlgrupper för vuxna har varit populära under många år och vi har tre grupper igång under en vecka.

Nina Nilsson har träffat några av deltagarna som simmar på söndagmorgnar.

Handla Online och få 5%-rabatt hos Coop Sala
2021-10-13 19:07
Handla Online och få 5%-rabatt hos Coop Sala, samtidigt som ni stödjer Sala SS!
 
Coopinventering söndag 31 okt och mån 1 nov 2021
2021-10-02 18:47
Det är dags att anmäla sig till hösten förinventering på Coop 31 okt och 1 nov. Sala SS behöver din hjälp.
 

Inventeringen är söndagen den 31 oktober mellan kl ca 17.30-22.30 och måndagen 1 nov mellan kl ca 7.30-13.00.  Det behövs 20-30 personer på söndagen och ca 6 personer på måndagen. Det behövs vara en mix av vuxna och ungdomar där minimiålder är 12 år. 

Är det så att man inte kan var med hela passet är det kanon om du är med den stund du kan. Skriv det i så fall som kommentar vid ditt namn.

Att förinventera innebär att räkna hur många varor det finns av  varje sort.  Antalet skrivs på  post-it lappar vid varan.

Den ekonomiska ersättningen kommer går till barn- och ungdomsverksamheten i klubben. 

Svara på frågorna och skicka in din/er anmälan. 
Anmälan är bindande och om du/ni får förhinder så behöver du/ni skaffa ersättare. 
Samling inne i entrén på Coop.

 

Tack för att du hjälper till!
Styrelsen Sala SS
Bingolottos Julkalender, Uppesittarkväll och Nyårslotter
2021-09-30 17:51
Julen närmar sig med stormsteg!
Bingolottos Julkalender har redan kommit och om några veckor så kommer Bingolottos Uppesittarkväll och även Nyårslotter. Lotterna till uppesittarkvällen och nyårsafton finns både som enkel och dubbellotter.
Styrelsen har beslutat att varje simfamilj i teknik-, träning- och tävlingsgruppen kommer att få minst fem Bingolottos Julkalendrar att sälja vidare. Varje Julkalender kostar 100 kr och hälften går direkt till klubbens barn- och ungdomsverksamhet. Bingolotterna kommer att delas ut till dem som har möjlighet sälja eller köpa oavsett simgrupp. Även kalendrar kan delas ut till de som har möjlighet att köpa och sälja i andra grupper.
Har ni tagit kalendrar eller lotter som ni inte lyckas sälja så måste de tillbaka till Ann Enstedt senast 15 dec.
 
Ekonomisk redovisning sker när försäljningen är avslutad till Sala SS bankgiro 5410-5218 eller i andra hand swish 123 226 62 11, där du märker det med barnets namn och grupp samt Julkalender eller Uppesittarkväll senast 15 dec.
 
Utdelning av Julkalendrar påbörjas måndag den 4 oktober på Morgondagaren. HÅLL UTKIK I BARNENS VÄSKOR. NI SOM HAR YNGRE BARN UPPMANAS ATT KOMMA OCH TA EMOT LOTTERNA AV OSS.
Det kommer att gå bra att ta flera kalendrar och lotter ända fram till julhelgen.
Kontakta Ann Enstedt 072-0575038, Malin Boman 070-5372164 eller Ann-Sofi Lindbäck 070-639 49 98 via sms eller messenger på facebook om ni önskar ytterligare julkalendrar eller uppesittarkväll.
Med vänlig hälsning
Sala SS
Klara, färdiga, städa på uppdrag av Städa Sverige
2021-09-05 20:32

Idag har 22 ungdomar och vuxna plockat skräp och sortera det i säckar längs Gröna gången vid Mellandammen och Långforsen och områdena runt Sandvikens badplats och Måns Olsbadet.  Det blev mycket plockat från naturen som t ex plastpåsar, kartong, fimpar, snus, kläder och mycket annat .

Tack alla som hjälpte till, Städa Sverige, ICA Kvantum Åkrahallen och Sala Kommun!

 

Sala SS klubbkläder
2021-08-24 13:15

Nu finns SS klubbkläder att beställa via länken under "Beställ klubbkläder" som finns längst upp i den högra kolumnen på hemsidan.

I själva butiken finns nu också kläderna så att man kan prova storlekar och känna på materialet.

Läs mer här

Sala SS går över till föreningssystemet SportAdmin
2021-06-04 10:29
Digitaliseringsresan för Sala SS fortsätter i och med övergången till SportAdmin, vilket innebär att flera administrativa rutiner i föreningen förenklas 
Ladda ner medlemsappen
Facebook
Nyheter från våra grupper
Vuxencrawl-grupp, 17/10 12:09 
Tävlingsgrupper, 12/08 11:25 
Träningsgrupp, 12/08 11:23 
Teknikskolegrupper, 12/08 11:10 
 
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners