SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Sala Simsällskap bedriver simidrott inom i första hand Simning, men vår ambition är att på sikt även ha Vattenpolo på programmet.
Vi bedriver också friskvårdsaktiviteter såsom Vattengymnastik och Motionssim
 
Alla våra verksamheter bedrivs i Lärkans Familjebad. 
 
En stor del av våra medlemmar deltar i simundervisningsgrupper eller Teknikskolegrupper där de lär sig simningens grunder och finslipar simteknik. Många utvecklas sedan vidare i våra Tävlingsgrupper på olika nivåer beroende på ålder och ambitionsnivå, och vi har även Träningsgrupper för de som vill simträna men kanske inte satsa på att bli tävlingssimmare.
Vi har även haft en Parasimgrupp i många år, men den verksamheten var varit vilande en tid. Vi hoppas dock att vi snart ska komma igång med den simgruppen också.
Vi vill vara en förening för alla!
 
Vår nya hemsida är under uppbyggnad, saknar ni något under tiden tar ni kontakt med oss.
 
Välkommen att bli en del av vår fantastiska förening! 
Funktionärer till Sala Silverman
2021-07-02 12:19

Sala Silverman genomförs lördagen den 21 augusti och Sala Simsällskap är som tidigare år medarrangörer och ansvarar för simmomentet och sköter försäljning av bland annat hamburgare.

Öppet vatten simning vid Långforsbadet under sommaren
2021-07-01 09:40

Vi kommer att köra lite öppet vatten simning vid Långforsbadet under sommaren med start söndagen den 4 juli, och därefter lördagen den 10 juli. Beroende på hur uppslutningen ser ut kommer vi eventuellt fylla på med tillfällen.

Städa Sverige - söndagen 5 september kl 10-13
2021-06-28 21:27

Sala SS har fått uppdrag av Städa Sverige, idrottens miljöorganisation, och aktivieteten kommer genomföras söndagen den  5 september kl 10-13.

 

Till denna aktivitet behövs minst 20 personer. För uppdraget behövs både vuxna och ungdomar. Rekommenderad ålder är från 11 år.

Vattengymnastik
Uppstart höstens vattengymnastikgrupper
2021-06-27 17:53, Vattengymnastik

Vi ser nu fram emot att kunna starta upp våra Vattengymnastikgrupper i höst. Intresseförfrågningar till tidigare deltagare har gått ut, och i mån av plats tar vi naturligtvis emot fler entusiastiska deltagare!

Uppstart sker från den 23 augusti, under förutsättning att inga restriktioner med anledning av Corona-pandemin sätter stopp för det.

Vuxencrawl-grupp
Uppstart av Vuxencrawl-grupperna i höst
2021-06-24 14:59, Vuxencrawl-grupp

Vi ser nu fram emot att kunna starta upp våra Vuxencrawlgrupper i höst. Intresseförfrågningar till tidigare deltagare har gått ut, men vi tar naturligtvis emot fler entusiastiska simmarvänner!

Uppstart sker från den 23 augusti, under förutsättning att inga restriktioner med anledning av Corona-pandemin sätter stopp för det.

Sala SS går över till föreningssystemet SportAdmin
2021-06-04 10:29
Digitaliseringsresan för Sala SS fortsätter i och med övergången till SportAdmin, vilket innebär att flera administrativa rutiner i föreningen förenklas 
Ladda ner medlemsappen
Facebook
Nyheter från våra grupper
Vattengymnastik, 27/06 17:53 
Vuxencrawl-grupp, 24/06 14:59 
Sala Sparbanks Silverdopp, 23/04 20:19 
 
Beställ klubbkläder
Våra Sponsorer