SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Sala Simsällskap bedriver simidrott inom i första hand Simning, men vår ambition är att på sikt även ha Vattenpolo på programmet.
Vi bedriver också friskvårdsaktiviteter såsom Vattengymnastik och Motionssim
 
Alla våra verksamheter bedrivs i Lärkans Familjebad. 
 
En stor del av våra medlemmar deltar i simundervisningsgrupper eller Teknikskolegrupper där de lär sig simningens grunder och finslipar simteknik. Många utvecklas sedan vidare i våra Tävlingsgrupper på olika nivåer beroende på ålder och ambitionsnivå, och vi har även Träningsgrupper för de som vill simträna men kanske inte satsa på att bli tävlingssimmare.
 
Vi vill vara en förening för alla,
men för att vara det behöver vi engagerade föräldrar i föreningen!
Alla arrangemang och aktiviteter som vår förening genomför är beroende av att visst ideellt arbete utförs för att få ekonomin att gå ihop. Det är därför helt nödvändigt att alla ställer upp och engagerar sig på olika sätt för att allt skall fungera och för att vi tillsammans ska kunna utveckla föreningen för framtiden. Det är dessutom väldigt roligt att på olika sätt vara delaktig i barnens olika aktiviteter och vara med ute på tävlingar och läger, samt ger en känsla av delaktighet och möjlighet till att kunna påverka.
 
Välkommen att bli en del av vår fantastiska förening! 
Vattengymnastik HT 2024 - Sala Simsällskap - Sprid gärna!
2024-06-16 15:20
Passa på och häng med!
Sala SS hälsar NYA deltagare välkomna!

Det finns några FÅ platser kvar!

Det finns möjlighet att betala med Epassi.

 

Vattengymnastik start v 36

Måndagar 2 sep-9 dec  kl 16.00-16.45 ledare Gujje Lernskog
Tisdagar 3 sep- 10 dec kl. 19.15-20.00 (Aqua Tabata) ledare Johanna Romero Amundsen
Torsdagar 5 sep- 12 dec kl 20.00-20.45 ledare Johanna Romero Amundsen

Vattengymnastik är en motionsform som passar alla. Med sina mjuka rörelser är den skonsam mot hela kroppen, samtidigt som vattnets motstånd gör att musklerna tröttas ut maximalt. I vattengymnastiken är det lätt att träna utifrån sin egen nivå. Kondition, smidighet och styrka under 45 minuter på djupt vatten med flytbälten som leds av kunniga och certifierade instruktörer till peppande musik som ger ett extra lyft.
     
Maila in anmälan till kansliet - kansli@salass.nu . Ange deltagarens namn, personnummer, adress, telefonnummer och dag.
För mer information se www.salass.nu

 

Info till de som deltog under vårterminen kommer att mailas ut, och dessa deltagare har förtur till höstens grupper. Det finns dock utrymme för fler deltagare.
Hoppas vi ses!
Sala SS

Anmälan till Silversimmet söndag 7 juli - Sala 400år - 400 simmar 400 meter
2024-06-12 21:20
Sprid gärna informationen!
Nu har anmälan öppnat! Välkomna in och anmäl er till ett trevligt arrangemang i Sala Simsällskaps regi. Alla simkunniga från 10 år och uppåt kan vara med. Hoppas du går in och anmäler dig!
 
Sala fyller 400 år och Sala Simsällskap är med och bidrar till ett evenemang i detta. Målet är att få ihop 400 simmare som simmar 400 meter var. Alla deltagare får medalj!
Simningen kommer att ske ute vid Måns Ols badet i Sala med första start klockan 11.00.
 
 
Sala Simsällskap har sökt medel från Sala Sparbanks Miljonen
2024-06-10 16:18

Sala Simsällskap har sökt medel från Sala Sparbanks Miljonen, vi tackar Sala Sparbank för att de delar med sig att sitt överskott till föreningar som skapar växtkraft i närområdet. @salasparbank #salasparbank #skaparväxtkraft

Torsdagen den 6 juni är simhallen stängd
2024-06-05 14:27

Torsdagen den 6 juni är simhallen stängd, alltså ingen träning torsdag den 6 juni

Sportlotter 2024 - Kommer en uppmaning till alla medlemmar i Sala SS
2024-05-21 20:22

Flera behöver göra sitt yttersta för att köpa eller sälja vidare klubbens sportlotter. Det finns väldigt många lotter kvar.

 

Förra året hade styrelsen bestämt att varje medlemsfamilj skulle köpa minst mellan 2-8 lotter. I år är det frivilligt och man kunde inte heller avsäga sig mot en kostnad men föreningen behöver verkligen att alla hjälper till ändå. Utan ekonomiska medel kan vi inte bedriva en verksamhet och med bra ekonomiska medel kan vi utveckla vår verksamhet.

 

Varje lott kostar 50 kr varav 25 kr går direkt tillbaka till Sala Simsällskap . Du tjänar in lottens kostnad bara genom att utnyttja t ex Åkrahallens rabattkupong på baksidan. Sedan kan du vinna och utnyttja flera rabatter inkl ett digitalt rabatthäfte.

 

I början av juni behöver vi senast skicka tillbaka de lotter som inte är sålda och de vi tror inte kommer att säljas. Rabattkoderna gäller t o m 11 aug.

 

Lotter hämtas av vuxen i simhallen, messa då Jessica på 072-5334856 eller prata med tränare Linus Enstedt som finns i simhallen måndag kl 17-20 och torsdag kl 18-20 alternativt prata med Ann Enstedt i simhallen på måndagar kl 15.45-17.45 eller hämtas hemma hos Ann Enstedt, som nås via Messenger.

  

Ekonomisk redovisning görs i samband med hämtning till bankgiro 5410-5218 eller swish 123 226 62 11 Märk med namn, grupp och sportlotten. 

 

Sportlotten består av tre delar:

  1. Dubbel skraplott med vinstchanser
  2. Fyra fysiska rabatter på baksidan

- ICA Kvantum Åkrahallen - 50 kr rabatt när du handlar för minst 500 kr

- Intersport Sala - 20% på en vara på ordinariepris

- Nikita Hair Sala - en klippning 399:- (ord.pris från 569)

- Cafe Jernvägen - 15% rabatt på notan

De gäller till 11/8-24

  1. Rabatthäfte i mobilen - det finns rabatter från just nu 11 olika företag i Sala dels de som är fysiska enligt ovan och dels andra som Johanssons Café, Mercatom Nordic Wellness, Torino, Waynes Sala och Brödernas Sala. Det finns sedan massor av andra rabatter i andra städer. Här ändras utbudet då och då. Från att du aktiverar koden så gäller det i 1 månad. Varje rabatt fungerar vid ett tillfälle och telefonnummer som är kopplat till kontot.

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Sala Sparbanks Silverdoppet - Tackar Sala Sparbank och alla funktionärer
2024-05-19 11:09
Härligt stämning och fantastisk kämpaglöd bland alla deltagande simmare - så sammanfattar vi vår hemmatävling Sala Sparbanks Silverdoppet!
 
En stor eloge måste också ges till alla funktionärer, speaker sekretariat, all hjälp i kiosken och alla övriga insatser av föräldrar - tack vare er blev tävlingen arrangörsmässigt mycket lyckat!
 
Vi tackar Sala Sparbank för att de stödjer vårt arrangemang!
 
 
Sala SS-simmarna presterade bra vid Jöns Svanbergssimmet
2024-05-13 09:38

Det blev en hel del framskjutna placeringar när Sala SS simmare deltog vid Jöns Svanbergssimmet i Uppsala 11-12 maj -  tre medaljer och många personliga långbanerekord, och inte minst ett mycket glädjande Sumsim-kval.

Ladda ner medlemsappen
Facebook
Nyheter från våra grupper
Sala Sparbanks Silverdopp, 21/03 13:39 
Träningsgrupp, 22/12 13:10 
Teknikskolegrupper, 22/12 13:04 
Vuxencrawl-grupp, 11/12 12:11 
 
HUVUDSPONSOR
Sala SS Swish
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2024