SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Sala Simsällskap bedriver simidrott inom i första hand Simning, men vår ambition är att på sikt även ha Vattenpolo på programmet.
Vi bedriver också friskvårdsaktiviteter såsom Vattengymnastik och Motionssim
 
Alla våra verksamheter bedrivs i Lärkans Familjebad. 
 
En stor del av våra medlemmar deltar i simundervisningsgrupper eller Teknikskolegrupper där de lär sig simningens grunder och finslipar simteknik. Många utvecklas sedan vidare i våra Tävlingsgrupper på olika nivåer beroende på ålder och ambitionsnivå, och vi har även Träningsgrupper för de som vill simträna men kanske inte satsa på att bli tävlingssimmare.
 
Vi vill vara en förening för alla,
men för att vara det behöver vi engagerade föräldrar i föreningen!
Alla arrangemang och aktiviteter som vår förening genomför är beroende av att visst ideellt arbete utförs för att få ekonomin att gå ihop. Det är därför helt nödvändigt att alla ställer upp och engagerar sig på olika sätt för att allt skall fungera och för att vi tillsammans ska kunna utveckla föreningen för framtiden. Det är dessutom väldigt roligt att på olika sätt vara delaktig i barnens olika aktiviteter och vara med ute på tävlingar och läger, samt ger en känsla av delaktighet och möjlighet till att kunna påverka.
 
Välkommen att bli en del av vår fantastiska förening! 
Grattis Jessica - årets föreningsledarstipendiat!
2023-11-17 15:04

Vi säger Grattis till Jessica Nordström, ledare i Sala Simsällskap, tillika ordförande i klubben!

 

Jessica har förärats årets föreningsledarstipendium från Sala kommun.

 

Motiveringen lyder som följer:

Kultur- och fritidsnämnden beslutar

att föreningsledarstipendiet 2023 tilldelas Jessica Nordström, Sala SS, Jessica har under många år varit engagerad som ledare och ledamot och axlade ordförandeposten 2022, efter att ha varit kassör i föreningen sedan 2019. Jessica arbetar aktivt med att få unga att våga ta steget att bli ungdomsledare, att få en vi-känsla i föreningen och öka förståelsen för vad det innebär att vara med i en förening.

 

Utdelning kommer att ske i samband med årets julskyltning söndagen den 3 december.

 

Morgondagare
Ny Morgondagaretävling måndagen den 27 november
2023-11-14 12:31, Morgondagare

Måndagen den 27 november det dags för höstterminens andra Morgondagaretävling.

Kallelse till berörda simgrupper kommer att ske via SportAdmin som mail och i medlemsappen.

Anmälan av vilka grenar man ska simma görs i vanlig ordning vid ett träningstillfälle till respektive tränare.

 

Som vanligt är vi i behov av funktionärer så ni som har möjlighet att hjälpa till  - meddela kansliet via mail (kansli@salass.nu

 

Inbjudan/Grenordning

Bingolotto Julkalender, Uppesittarkväll och Nyårslotter
2023-11-02 07:22
Hej medlem i Sala SS
 

Nu har bingolottos Uppesittarkväll och Nyårslotter kommit.

Enkla för 100kr och dubbla för 200kr. De kommer att delas ut till alla som vill sälja eller köpa.

Det finns självklart fler Julkalendrar för 100 kr att hämta för både er som redan hämtat och speciellt för er som inte fått några ännu.

Toppen om du redan nu redovisar ekonomiskt.

 

Passa på att ta upp beställningar och hämta vid träning då Janna och Malin Boman delar ut.

Ni kan även hämta på kansliet på måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar mellan kl. 12.00-16.00.

 

Varje simfamilj i teknik-, träning- och tävlingsgruppen kommer att få minst fem Bingolottos Julkalendrar att sälja vidare. Varje familj i simundervisningen och personer i vattengympa o vuxencrawl kommer att få minst två Bingolottos Julkalender.

 

Såvida du inte har eller vill avsäga dig försäljningsaktiviteten nu. Det finns möjlighet att i stället för att ta emot 5 kalendrar sätta in 275 kr respektive i stället för 2 kalendrar sätta in 110 kr till Sala SS o märka kalendrar o namn o grupp. Vid funderingar kontakta styrelsen@salass.nu

 

Har ni tagit fler kalendrar (än era 5 eller 2 ) eller lotter som ni inte lyckas sälja så måste de tillbaka till Ann Enstedt senast 15 dec.

 

Ekonomisk redovisning sker när löpande under försäljningen och senast när den är avslutad till Sala SS bankgiro 5410-5218 eller i andra hand swish 123 226 62 11, där du märker det med barnets namn och grupp samt Julkalender eller Uppesittarkväll eller Nyårslotter senast den 15 dec.

 

Kontakta Malin Boman eller Janna Hall Fensbo via messenger på facebook om ni önskar ytterligare julkalendrar eller lotter till uppesittarkväll.

 

OBS under november är Ann inte kontaktbar utan ta då kontakt med Janna eller Malin.

 

MVH

 

PR- och Resurskommittén

Träningar under höstlovet/Allhelgonahelgen
2023-10-30 09:49

Vi simmar på i stort sett som vanligt under höstlovet, med några undantag:

 

Tävlingsgrupperna har träning som vanligt, förutom fredagen den 3 november då simhallen har annan, egen aktivitet som gör att banorna ej är tillgängliga för oss.  Möjlighet finns dock att simma på lördagen den 4 november kl 09.15-11.00 istället.

 

Träningsgrupp 1 tränar som vanligt på tisdag, men inställd träning på lördagen den 4 november, då simhallen är stängd från eftermiddagen

Sala SS T-shirt och shorts och mössor
2023-10-12 22:07
Det finns blå Craft T-shirt och shorts och blå Sala SS-mössor med företagssponsortryck att köpa löpande under terminen men speciellt vid Morgondagaren den 16 okt och vid mailöverenskommelse vid kansliet kansli@salass.nu
 
Mössorna är för både vuxna och barn - one size. 
Pris 140 kr. Mycket få kvar.
 
Craft-T-shirt och shorts är blå och med Sala SS loggan och med flera företagssponsortryck. 
Pris 380kr per set utan initialer. Det finns i utvalda storlekar och begränsat antal.
Det går att fixa initialer mot en kostnad på egen hand genom att besöka Intersport Sala.
 
Tidigare kläder med företagssponsortryck har varit mycket omtyckta och använts vid många olika sammanhang. 
Tack alla sponsorer!

MVH PR- och Resurskommittén
Sala SS
 
 
Bingolotto Julkalender, Upppesittarkväll och Nyårslotter
2023-10-12 21:19
Hej medlem i Sala SS
 

Bingolottos Julkalender har redan kommit och om någon vecka så kommer Bingolottos Uppesittarkväll och ännu lite senare Nyårslotter.

Varje simfamilj i teknik-, träning- och tävlingsgruppen kommer att få minst fem Bingolottos Julkalendrar att sälja vidare.

Varje familj i simundervisningen och personer i vattengympa o vuxencrawl kommer att få minst två Bingolottos Julkalender.  

 

Såvida du inte har eller vill avsäga dig försäljningsaktiviteten nu. Det finns möjlighet att i stället för att ta emot 5 kalendrar sätta in 275 kr respektive i stället för 2 kalendrar sätta in 110 kr till Sala SS o märka kalendrar o namn o grupp. Vid funderingar kontakta styrelsen@salass.nu

 

Varje Julkalender kostar 100 kr och hälften går direkt till klubbens barn- och ungdomsverksamhet.

Bingolotterna till uppesittarkvällen och nyårsafton finns både som enkel och dubbellotter. De kommer att delas ut till alla som har möjlighet sälja eller köpa.

Har ni tagit fler kalendrar (än era 5 eller 2 ) eller lotter som ni inte lyckas sälja så måste de tillbaka till Ann Enstedt senast 15 dec.

 

Utdelning av Julkalendrar påbörjades i slutet av september och fortsätter fram till jul.

HÅLL UTKIK I BARNENS VÄSKOR. NI SOM HAR YNGRE BARN UPPMANAS ATT KOMMA OCH TA EMOT LOTTERNA AV OSS.

 

OBS! Det tycks vara knepigheter med att betala enligt mailet som skickas ut så ändring till:

Ekonomisk redovisning sker när löpande under försäljningen och senast när den är avslutad till Sala SS bankgiro 5410-5218 eller i andra hand swish 123 226 62 11, där du märker det med barnets namn och grupp samt Julkalender eller Uppesittarkväll senast 15 dec.

 

Det kommer att gå bra att ta flera kalendrar och lotter ända fram till julhelgen.

Kontakta Ann Enstedt, Malin Boman eller Janna Hall Fensbo via messenger på facebook om ni önskar ytterligare julkalendrar eller lotter till uppesittarkväll.

OBS under november är Ann inte kontaktbar utan ta då kontakt med Janna eller Malin.

MVH

PR- och Resurskommittén
Sala SS

Sockgrossisten
2023-10-12 21:09
 
Nu är det äntligen dags för höstens första försäljning.

Teknik-, träning - och tävlingsgrupperna samt simundervisningen kommer att sälja produkter från Sockgrossisten. Vi kommer att börja dela ut kataloger under v 39-40, så håll utkik i barnens ryggsäck om det ligger en katalog där. Med katalogen får ni ett informationsblad där dina inloggningsuppgifter till Sockgrossisten.se finns. På sidan ska ni logga in och aktivera ert konto samt lägg in er försäljning innan säljperioden är slut. Ni kan även dela en länk till er egen webshop, beställningar som görs via den kommer automatiskt in till din varukorg på hemsidan.

 

Kunden betalar när säljaren levererar den beställda varan till kunden. Vid eventuellt strul, byten eller reklamationer så kontaktar ni mig, annsofi79@hotmail.com så hjälper jag till med det. Försäljningen kommer att vara öppen 2a oktober till 5e november. Överskottet från försäljningen går till barn- och ungdomsverksamheten.

 

En del har avsagt sig försäljning, det finns dock fortfarande möjlighet att avsäga sig försäljningsaktiviteten genom att betala en summa:

4 paket för simundervisningen är 220 kr

5 paket för teknik och träningsgrupperna är 275 kr

7 paket för tävlingsgrupperna är 385 kr.

 

Vid avsägning går det bra att sätta in summan till Sala SS bankgiro 5410-5218 i första hand eller i andra hand swish 123 226 62 11 och märk betalningen med avsägning sockgrossisten och namn. Vid frågor kontakta styrelsen@salass.nu

Med vänlig hälsning

PR och resursgruppen

Ladda ner medlemsappen
Facebook
Nyheter från våra grupper
 
HUVUDSPONSOR
Sala SS Swish
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2023