SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Sala Simsällskap bedriver simidrott inom i första hand Simning, men vår ambition är att på sikt även ha Vattenpolo på programmet.
Vi bedriver också friskvårdsaktiviteter såsom Vattengymnastik och Motionssim
 
Alla våra verksamheter bedrivs i Lärkans Familjebad. 
 
En stor del av våra medlemmar deltar i simundervisningsgrupper eller Teknikskolegrupper där de lär sig simningens grunder och finslipar simteknik. Många utvecklas sedan vidare i våra Tävlingsgrupper på olika nivåer beroende på ålder och ambitionsnivå, och vi har även Träningsgrupper för de som vill simträna men kanske inte satsa på att bli tävlingssimmare.
 
Vi vill vara en förening för alla,
men för att vara det behöver vi engagerade föräldrar i föreningen!
Alla arrangemang och aktiviteter som vår förening genomför är beroende av att visst ideellt arbete utförs för att få ekonomin att gå ihop. Det är därför helt nödvändigt att alla ställer upp och engagerar sig på olika sätt för att allt skall fungera och för att vi tillsammans ska kunna utveckla föreningen för framtiden. Det är dessutom väldigt roligt att på olika sätt vara delaktig i barnens olika aktiviteter och vara med ute på tävlingar och läger, samt ger en känsla av delaktighet och möjlighet till att kunna påverka.
 
Välkommen att bli en del av vår fantastiska förening! 
Klubb-hoodie (Craft) med sponsortryck
2021-11-23 15:22

Nu finns det möjlighet att beställa Klubb-hoodie (Craft) med luva och sponsortryck med initialer och Sala SS logga.

Pris:  250kr för vuxna och barn från storlek 122/128 till 3XL. 

 

Beställning görs via nedanstående länk. Lägg in beställning senast måndag 29 november.

Det går bra att prova på torsdag kväll (25 nov) och antagligen även under simundervisningen på söndag (28 nov) i simhallens entré. De tröjor vi har för att prova i vuxenstorlekarna är herrmodeller. Ta chansen och fixa en perfekt julklapp!

 

Beställ via länken https://forms.gle/DL95zHaWsQLoLt3M9

ÄngaGård försäljning - te och kryddor
2021-11-19 13:18

Hej,

Här kommer lite information om höstens försäljningar.

Ängagård, Försäljning av te och kryddpaket. Se bifogad fil för information om de olika paketen som finns samt beställningslista.

Försäljningen är igång tom den 27/11, obs att det är en väldigt kort säljperiod. Sammanställ försäljningslistan i ett SMS till Malin på telefonnr. 070-537 21 64 senast den 27/11. Varorna kommer inom 14 dagar och ni hinner få de innan jul, så det kan vara den perfekta julklappen.

 

Bingolotter och kalendrar, Ekonomisk redovisning sker när försäljningen är avslutad till Sala SS bankgiro 5410-5218 eller i andra hand swish 123 226 62 11, där du märker det med barnets namn och grupp samt Julkalender eller Uppesittarkväll senast 15 dec.

Kontakta Ann Enstedt 072-0575038, Malin Boman 070-5372164 eller Ann-Sofi Lindbäck 070-639 49 98 via sms eller messenger på facebook om ni önskar ytterligare julkalendrar eller uppesittarkväll. Har ni tagit kalendrar eller lotter som ni inte lyckas sälja så måste de tillbaka till Ann Enstedt senast 15 dec.

 

Sponsortröja, Är du aktiv i Sala SS och driver du ett företag? Nu har du chansen att vara med på Sala SS sponsortröja. Kontakta  kansli@salass.nu senast fre 19 nov.

Mer information om beställning av tröjor kommer att komma, vi planerar att tröjorna ska hinna komma innan jul.

 

Intäktsgruppen, I dagsläget är vi bara tre aktiva i intäktsgruppen vilket gör det väldigt jobbigt för oss att hinna med och orka rodda i allt. Därför önskar vi att fler ansluter sig till oss. Om du är intresserad eller bara vill testa att vara med på ett möte så tveka inte på att kontakta oss. Enklast att nå är Malin eller Ann via messenger.

 

Mvh

Sala Simsällskap

Simskola
Simundervisning i Sala SS
2021-11-01 14:58, Simskola

Våra simundervisningsgrupper är mycket populära och vi har 16 olika grupper på olika nivåer som träffas på söndageftermiddagarna i Lärkans simhall.

Nina Nilsson besökte simhallen en söndag eftermiddag och träffade på några av barnen.

Om Sala SS i Salabostäders tidning och Prova på-aktiviteter - Vattengymnastik & Crawl
2021-10-25 20:56
Artikel om Sala SS i Salabostäders tidning - Välkommen hem.
Klubben erbjuder Salabostäders hyresgäster Prova på-aktiviteter - Vattengymnastik och Crawl söndagen den 12 dec.
Klubbens barn- och ungdomsverksamhet tackar Salabostäder för sponsring.
Vuxencrawl-grupp
Crawlgruppen söndagar
2021-10-17 12:09, Vuxencrawl-grupp

Våra crawlgrupper för vuxna har varit populära under många år och vi har tre grupper igång under en vecka.

Nina Nilsson har träffat några av deltagarna som simmar på söndagmorgnar.

Bingolottos Julkalender, Uppesittarkväll och Nyårslotter
2021-09-30 17:51
Julen närmar sig med stormsteg!
Bingolottos Julkalender har redan kommit och om några veckor så kommer Bingolottos Uppesittarkväll och även Nyårslotter. Lotterna till uppesittarkvällen och nyårsafton finns både som enkel och dubbellotter.
Styrelsen har beslutat att varje simfamilj i teknik-, träning- och tävlingsgruppen kommer att få minst fem Bingolottos Julkalendrar att sälja vidare. Varje Julkalender kostar 100 kr och hälften går direkt till klubbens barn- och ungdomsverksamhet. Bingolotterna kommer att delas ut till dem som har möjlighet sälja eller köpa oavsett simgrupp. Även kalendrar kan delas ut till de som har möjlighet att köpa och sälja i andra grupper.
Har ni tagit kalendrar eller lotter som ni inte lyckas sälja så måste de tillbaka till Ann Enstedt senast 15 dec.
 
Ekonomisk redovisning sker när försäljningen är avslutad till Sala SS bankgiro 5410-5218 eller i andra hand swish 123 226 62 11, där du märker det med barnets namn och grupp samt Julkalender eller Uppesittarkväll senast 15 dec.
 
Utdelning av Julkalendrar påbörjas måndag den 4 oktober på Morgondagaren. HÅLL UTKIK I BARNENS VÄSKOR. NI SOM HAR YNGRE BARN UPPMANAS ATT KOMMA OCH TA EMOT LOTTERNA AV OSS.
Det kommer att gå bra att ta flera kalendrar och lotter ända fram till julhelgen.
Kontakta Ann Enstedt 072-0575038, Malin Boman 070-5372164 eller Ann-Sofi Lindbäck 070-639 49 98 via sms eller messenger på facebook om ni önskar ytterligare julkalendrar eller uppesittarkväll.
Med vänlig hälsning
Sala SS
Klara, färdiga, städa på uppdrag av Städa Sverige
2021-09-05 20:32

Idag har 22 ungdomar och vuxna plockat skräp och sortera det i säckar längs Gröna gången vid Mellandammen och Långforsen och områdena runt Sandvikens badplats och Måns Olsbadet.  Det blev mycket plockat från naturen som t ex plastpåsar, kartong, fimpar, snus, kläder och mycket annat .

Tack alla som hjälpte till, Städa Sverige, ICA Kvantum Åkrahallen och Sala Kommun!

 

Ladda ner medlemsappen
Facebook
Nyheter från våra grupper
 
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners