SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Coopinventering tis 1 feb och ons 2 feb
Det är dags att anmälan till förinventering Coop tisdag 1 feb och onsdag 2 feb 2022
tisdag 1 feb mellan kl ca 17.15-22.30
onsdag 2 feb mellan kl ca 7.30-13.00.
Det behövs en mix av vuxna och ungdomar där rekommenderad lägsta ålder är 12 år.
Är det så att man inte kan var med hela passet är det kanon om du är med den stund du kan.
Att förinventera innebär att räkna hur många varor det finns av varje sort. Antalet skrivs på post-it lappar vid varan.
Anmäl dig via länken:
Den ekonomiska ersättningen kommer gå till barn- och ungdomsverksamheten i klubben.
Hösten inventering blir ons 31 aug och tor 1 sep. Boka dessa datum redan nu.
Hoppas vi ses!
Styrelsen Sala SS
ÄngaGård försäljning te och kryddor

Hej,

Här kommer lite information om höstens försäljningar.

Ängagård, Försäljning av te och kryddpaket. Se bifogad fil för information om de olika paketen som finns samt beställningslista.

Försäljningen är igång tom den 27/11, obs att det är en väldigt kort säljperiod. Sammanställ försäljningslistan i ett SMS till Malin på telefonnr. 070-537 21 64 senast den 27/11. Varorna kommer inom 14 dagar och ni hinner få de innan jul, så det kan vara den perfekta julklappen.

 

Bingolotter och kalendrar, Ekonomisk redovisning sker när försäljningen är avslutad till Sala SS bankgiro 5410-5218 eller i andra hand swish 123 226 62 11, där du märker det med barnets namn och grupp samt Julkalender eller Uppesittarkväll senast 15 dec.

Kontakta Ann Enstedt 072-0575038, Malin Boman 070-5372164 eller Ann-Sofi Lindbäck 070-639 49 98 via sms eller messenger på facebook om ni önskar ytterligare julkalendrar eller uppesittarkväll. Har ni tagit kalendrar eller lotter som ni inte lyckas sälja så måste de tillbaka till Ann Enstedt senast 15 dec.

 

Sponsortröja, Är du aktiv i Sala SS och driver du ett företag? Nu har du chansen att vara med på Sala SS sponsortröja. Kontakta  kansli@salass.nu senast fre 19 nov.

Mer information om beställning av tröjor kommer att komma, vi planerar att tröjorna ska hinna komma innan jul.

 

Intäktsgruppen, I dagsläget är vi bara tre aktiva i intäktsgruppen vilket gör det väldigt jobbigt för oss att hinna med och orka rodda i allt. Därför önskar vi att fler ansluter sig till oss. Om du är intresserad eller bara vill testa att vara med på ett möte så tveka inte på att kontakta oss. Enklast att nå är Malin eller Ann via messenger.

 

Mvh

Sala Simsällskap

Bingolotto Julkalender, Uppesittarkväll och Nyårslotter
Julen närmar sig med stormsteg!
Bingolottos Julkalender har redan kommit och om några veckor så kommer Bingolottos Uppesittarkväll och även Nyårslotter. Lotterna till uppesittarkvällen och nyårsafton finns både som enkel och dubbellotter.
Styrelsen har beslutat att varje simfamilj i teknik-, träning- och tävlingsgruppen kommer att få minst fem Bingolottos Julkalendrar att sälja vidare. Varje Julkalender kostar 100 kr och hälften går direkt till klubbens barn- och ungdomsverksamhet. Bingolotterna kommer att delas ut till dem som har möjlighet sälja eller köpa oavsett simgrupp. Även kalendrar kan delas ut till de som har möjlighet att köpa och sälja i andra grupper.
Har ni tagit kalendrar eller lotter som ni inte lyckas sälja så måste de tillbaka till Ann Enstedt senast 15 dec.
Ekonomisk redovisning sker när försäljningen är avslutad till Sala SS bankgiro 5410-5218 eller i andra hand swish 123 226 62 11, där du märker det med barnets namn och grupp samt Julkalender eller Uppesittarkväll senast 15 dec.
Utdelning av Julkalendrar påbörjas måndag den 4 oktober på Morgondagaren. HÅLL UTKIK I BARNENS VÄSKOR. NI SOM HAR YNGRE BARN UPPMANAS ATT KOMMA OCH TA EMOT LOTTERNA AV OSS.
Det kommer att gå bra att ta flera kalendrar och lotter ända fram till julhelgen.
Kontakta Ann Enstedt 072-0575038, Malin Boman 070-5372164 eller Ann-Sofi Lindbäck 070-639 49 98 via sms eller messenger på facebook om ni önskar ytterligare julkalendrar eller uppesittarkväll.
Med vänlig hälsning
Sala SS
Sockgrossisten
Höstens första försäljning pågår! Teknik-, tränings- och tävlingsgrupperna samt simundervisningen kommer att sälja produkter från Sockgrossisten.

Vi kommer att dela ut kataloger vid träningar med start vecka 34 så håll utkik i barnens ryggsäck om det ligger en katalog där.
Med katalogen får ni med ett informationsblad där dina inloggningsuppgifter till https://www.sockgrossisten.se står, det är bra om ni loggar in direkt för att se så att allt fungerar som det ska. På sidan fyller du i dina uppgifter samt dina beställningar.

Nytt för i år är att alla säljare får en egen personlig länk till sin egen webbshop. Klicka på länken ”öppna länk till min webbshop” på Mina sidor. Webbshopen öppnar en sig på en ny sida. Kopiera länken och dela den med vänner, bekanta och på sociala medier. Kunden går in via länken och lägger sin beställning samt fyller i sina kontaktuppgifter och avslutar sin beställning.

Kunden betalar först när säljaren levererar den beställda varan till kunden.
Vid ev. strul så får ni gärna höra av er till
annsofi79@hotmail.com så försöker jag hjälpa till.

Sala SS har en förhoppning om att man säljer minst 3 förpackningar per simbarn.
Försäljningen kommer att pågå till söndagen den 26 september.
Överskottet från försäljningen går till barn och ungdomsverksamheten.

Styrelsen Sala SS
gm Ann-Sofi Lindbäck

 

 

 
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners