SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Bingolotto Julkalender, Uppesittarkväll och Nyårslotter
Julen närmar sig med stormsteg!
Bingolottos Julkalender har redan kommit och om några veckor så kommer Bingolottos Uppesittarkväll och lite senare Nyårslotter.
Varje simfamilj i teknik-, träning- och tävlingsgruppen kommer att få minst fem Bingolottos Julkalendrar att sälja vidare. De kommer delas ut till alla som har möjlighet att köpa och sälja i de andra grupper. Varje Julkalender kostar 100 kr och hälften går direkt till klubbens barn- och ungdomsverksamhet.
Bingolotterna till uppesittarkvällen och nyårsafton finns både som enkel och dubbellotter. De kommer att delas ut till dem som har möjlighet sälja eller köpa oavsett simgrupp.
Har ni tagit kalendrar eller lotter som ni inte lyckas sälja så måste de tillbaka till Ann Enstedt senast 15 dec.
Ekonomisk redovisning sker när löpande under försäljningen och senast när den är avslutad till Sala SS bankgiro 5410-5218 eller i andra hand swish 123 226 62 11, där du märker det med barnets namn och grupp samt Julkalender eller Uppesittarkväll senast 15 dec.
Utdelning av Julkalendrar påbörjas måndag den 26 september på Morgondagaren. HÅLL UTKIK I BARNENS VÄSKOR. NI SOM HAR YNGRE BARN UPPMANAS ATT KOMMA OCH TA EMOT LOTTERNA AV OSS.
Det kommer att gå bra att ta flera kalendrar och lotter ända fram till julhelgen.
Kontakta Ann Enstedt 072-0575038, Malin Boman 070-5372164 via sms eller messenger på facebook om ni önskar ytterligare julkalendrar eller uppesittarkväll.
Med vänlig hälsning
Sala SS
Försäljning från Ravelli-katalog
Hej,
Nu är det dags för höstens första försäljning! Teknik-, tränings- och tävlingsgrupperna samt simundervisningen kommer att sälja produkter från Ravelli. Vi har valt att efter några års försäljning med sockgrossisten testa något nytt och beslutet blev Ravelli.
Vi kommer att dela ut kataloger vid träningar med start vecka 34 så håll utkik i barnens ryggsäck om det ligger en katalog där. Med katalogen får ni även ett informationsblad med instruktioner på hur du skapar din egen säljportal och hur du går till väga för att dela din webbshop till dina vänner och bekanta. (Informationen finns även bifogad längst ner på detta inlägg)
Nytt för i år är att alla säljare kan välja om de vill få sin beställning till ett DHL-ombud eller om det ska gå via mig. Väljer man att gå via mig så kommer jag att höra av mig när säljomgången är avslutad och vi fått leveransen med en dag och en tid som ni kan hämta era beställningar. Inbetalning sker när ni levererat beställningarna till era kunder. Väljer man att ta paketen via DHL-ombud kommer man att få betala sin beställning via Klarna.
Vid ev. strul så får ni gärna höra av er till annsofi79@hotmail.com så försöker jag hjälpa till.
Sala SS har en förhoppning om att man säljer minst 3 förpackningar per simbarn.
Försäljningen kommer att pågå till söndagen den 25 september.
Överskottet från försäljningen går till barn och ungdomsverksamheten.
Ha det bra! /Ann-Sofi
 
 
Hej säljare!
Här nedan ser du instruktioner, hur du registrerar dig som säljare, till ditt lag:
1. Via länken här nedan, hittar du till just ditt lags, registreringslänk: https://partner.ravelli.se/.../896.../19673-sala-simsallskap
2. Här skapar du ditt personliga ”säljarkonto/säljlportal”.
4. Via denna registreringslänk: https://partner.ravelli.se/.../896.../19673-sala-simsallskap du att har registrerat dig får du dina inloggningsuppgifter via e-mail.
5. Du loggar in med dina inloggningsuppgifter på denna sida: https://partner.ravelli.se/se/
6. (Här hittar du din personliga webbshop och säljhjälpmedel).
7. Dela din webbshopslänk: Kopiera länken och klistra in den på valfri plats, exempelvis i ett mail eller på Facebook och Instagram.
Katalogen finner ni via denna länken: https://www.ravelli.se/aktuell-katalog/
 
HUVUDSPONSOR
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2022