SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Bingolotto Julkalender, Uppesittarkväll och Nyårslotter
Julen närmar sig med stormsteg!
Bingolottos Julkalender har redan kommit och om några veckor så kommer Bingolottos Uppesittarkväll och även Nyårslotter. Lotterna till uppesittarkvällen och nyårsafton finns både som enkel och dubbellotter.
Styrelsen har beslutat att varje simfamilj i teknik-, träning- och tävlingsgruppen kommer att få minst fem Bingolottos Julkalendrar att sälja vidare. Varje Julkalender kostar 100 kr och hälften går direkt till klubbens barn- och ungdomsverksamhet. Bingolotterna kommer att delas ut till dem som har möjlighet sälja eller köpa oavsett simgrupp. Även kalendrar kan delas ut till de som har möjlighet att köpa och sälja i andra grupper.
Har ni tagit kalendrar eller lotter som ni inte lyckas sälja så måste de tillbaka till Ann Enstedt senast 15 dec.
Ekonomisk redovisning sker när försäljningen är avslutad till Sala SS bankgiro 5410-5218 eller i andra hand swish 123 226 62 11, där du märker det med barnets namn och grupp samt Julkalender eller Uppesittarkväll senast 15 dec.
Utdelning av Julkalendrar påbörjas måndag den 4 oktober på Morgondagaren. HÅLL UTKIK I BARNENS VÄSKOR. NI SOM HAR YNGRE BARN UPPMANAS ATT KOMMA OCH TA EMOT LOTTERNA AV OSS.
Det kommer att gå bra att ta flera kalendrar och lotter ända fram till julhelgen.
Kontakta Ann Enstedt 072-0575038, Malin Boman 070-5372164 eller Ann-Sofi Lindbäck 070-639 49 98 via sms eller messenger på facebook om ni önskar ytterligare julkalendrar eller uppesittarkväll.
Med vänlig hälsning
Sala SS
Sockgrossisten
Höstens första försäljning pågår! Teknik-, tränings- och tävlingsgrupperna samt simundervisningen kommer att sälja produkter från Sockgrossisten.

Vi kommer att dela ut kataloger vid träningar med start vecka 34 så håll utkik i barnens ryggsäck om det ligger en katalog där.
Med katalogen får ni med ett informationsblad där dina inloggningsuppgifter till https://www.sockgrossisten.se står, det är bra om ni loggar in direkt för att se så att allt fungerar som det ska. På sidan fyller du i dina uppgifter samt dina beställningar.

Nytt för i år är att alla säljare får en egen personlig länk till sin egen webbshop. Klicka på länken ”öppna länk till min webbshop” på Mina sidor. Webbshopen öppnar en sig på en ny sida. Kopiera länken och dela den med vänner, bekanta och på sociala medier. Kunden går in via länken och lägger sin beställning samt fyller i sina kontaktuppgifter och avslutar sin beställning.

Kunden betalar först när säljaren levererar den beställda varan till kunden.
Vid ev. strul så får ni gärna höra av er till
annsofi79@hotmail.com så försöker jag hjälpa till.

Sala SS har en förhoppning om att man säljer minst 3 förpackningar per simbarn.
Försäljningen kommer att pågå till söndagen den 26 september.
Överskottet från försäljningen går till barn och ungdomsverksamheten.

Styrelsen Sala SS
gm Ann-Sofi Lindbäck

 

 

 
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners