SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Swim of Hope till förmån för Barncancerfonden 2023

Äntligen kommer Swim of Hope genomföras lördag den 18 mars kl 9.15-10.45 för Teknik, Träning och Tävling. Crawl- och vattengympa-grupperna erbjuds möjlighet att delta på ordinarie träningar. Andra som t ex syskon och föräldrar, som inte tillhör viss grupp men önskar får självklart delta under lördagen. Simmarna simmar under 60 minuter och föräldrar räkna längder.

Ni som simmar uppmanas att ha minst en men gärna flera sponsorer, både företag eller privatpersoner. Sponsorblanketten kommer delas ut vid träning men finns även på hemsidan och de tas med ifyllda vid Swim of Hope. Anmälan om deltagande senast tisdag den 14 mars.

 

Företag som sponsrar med 1500 kr eller mer erbjuds ha sin företagslogga på Sala SS hemsida. 

Hälften av den insimmade summan går till barn- och ungdomsverksamheten i Sala SS och den andra hälften till Barncancerfonden.

Hoppas du deltar och har möjlighet att sponsra.

Efter simningen lunch och årsmöte vid Sala Folkets Park. Se separat information till både årsmötet och Swim of Hope.

Anmäla via länken https://forms.gle/aop9G6Esrj2XFBHMA

.

Vi ses!

Sala SS

Familjesponsor 2023
Tack alla Familjesponsorer för 2022!
Dags att anmäla Familjesponsor för 2023!
Det är kul att många redan anmält att ni önskar fortsätta eller börja i år och ni behöver inte göra det igen.
Det finns plats för fler så tag chansen och sponsra Sala SS barn- och ungdomsverksamhet genom att bli Familjesponsor - en möjlighet för er, som vill stödja Sala SS lite extra!
 
För att bli Familjesponsor till Sala SS betalar man famljemedlemsavgiften 600 kr + sponsringsbeloppet 499 kr och detta gäller för ett år - 2023.
Som tack för sponsringen får familjen sitt efternamn på Familjesponsorskylten som är 70x50 cm och sitter i Lärkans Sporthall.
Vill du bli Familjesponsor, maila kansli@salass.nu redan nu men senast 31 januari.
Information om hur betalning genomförs sker via mail. Är det så att du redan ha betalt enskild eller familjemedlemskap kan man komplettera genom att betala in mellanskillnaden.
Med vänlig hälsning
Sala SS
Sponsring
Företag - vill ni stödja oss - Klicka här

 

Sala SS sponsras av följande företag:

 • Sala Sparbank
 • Intersport Sala
 • Pizzeria Verona
 • Sala Heby Energi
 • Ewerlöfs Bokhandel
 • Åkrahallen
 • Fridhems Elektriska
 • Isolerings Akustik
 • Dekalbolaget i Sala AB
 • Jernbro industrial service AB
 • Didner & Gerge fonder AB
 
Andra sätt att stödja Sala Simsällskaps verksamhet:

 

Familjemedlemskap/Familjesponsor

Istället för att betala 250 kr per person i medlemsavgift, så kan ni istället betala 600 kr i Familjemedlemskap och då är alla i familjen som är bosatta på samma adress medlemmar.

 

Tag chansen och sponsra Sala SS barn- och ungdomsverksamhet genom att bli Familjesponsor - en möjlighet för er, som vill stödja Sala SS lite extra!

För att bli Familjesponsor till Sala SS betalar man famljemedlemsavgiften 600 kr +  sponsringsbeloppet 499 kr och detta gäller kalenderårsvis.

Som tack för sponsringen får familjen sitt namn på Familjesponsorskylten som är 70x50 cm och sitter i Lärkans Sporthall.

 

Vill du bli Familjesponsor, maila kansli@salass.nu redan nu men senast 31 januari. Information om hur betalning genomförs sker via mail. Är det så att du redan ha betalt enskild eller familjemedlemskap kan man komplettera genom att betala in mellanskillnaden.

 

Samarbete med Intersport

Du är medlem hos Intersport och vill stödja Sala Simsällskap gör ett aktivt val genom att logga in på nätet och koppla ditt kort till oss.

Du som vill bli medlem hos Intersport ta kontakt med Intersport i Sala och be dem koppla det till Sala SS.  Logga in via länken. https://team.intersport.se/stotta

 

Gräsroten

Stöd Sala Simsällskap via Gräsroten - dina spel hos Svenska Spel Tur och/eller Svenska Spel Sport & Casino.
Hjälp Sala SS att få fler supportrar genom att kopiera länken nedan eller från hemsidan och sprid information till vänner.

 

Bingolotto

Du kan stödja Sala simsällskap genom att prenumerera på Bingolotto. Läs på Bingolottos hemsida.

 

Företagsponsor

Du som har företag eller känner någon som har ett företag som önskar sponsra Sala Simsällskap på något sätt t ex sponsorskylt i Lärkans Sporthall hör av dig till  kansli@salass.nu

 
HUVUDSPONSOR
Sala SS Swish
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2023