SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Bingolottos Påskbingolotter

Är beställda och de beräknas komma under v 10-11. Önskar ni Påskbingolotter så kommer de att delas ut på träningar eller genom att kontakta Ann Enstedt 072-0575038, Malin Boman 070-5372164 via sms eller messenger på facebook. Ta gärna upp beställningar redan nu av vänner. Har ni tagit lotter som ni inte lyckas sälja så måste de tillbaka till Ann Enstedt senast 11 april. Det kommer finns både som enkel- och dubbellotter.

 

Bingolottos Julkalender, Uppesittarkväll och Nyårslotter är beställda och kommer i höst.

 

Ni som sålt klart eller vill delredovisa är välkomna att ekonomiskt redovisa till Sala SS bankgiro 5410-5218 eller andra hand swish 1232266211, där du märker med barnets namn och grupp samt kakor eller påskbingolotter.

 

Både kakor och lotter är frivilligt att sälja men ju fler vi är som hjälps åt ju bättre är det.

Överskottet från försäljningen går till barn och ungdomsverksamheten.

Tack för att du stöttar klubbens barn- och ungdomsverksamhet!

Med vänlig hälsning

Sala SS

Kakförsäljning
Hej!
Nu är det dags för lite kakförsäljning!
Teknik-, tränings- och tävlingsgrupperna samt simundervisningen kommer att sälja kakor, det är frivilligt men ju fler vi är som säljer desto bättre för klubben och våra barn och ungdomar som simmar!
Vi delar ut kakbroschyrer vid träningar med start söndag vecka 7 så håll utkik i barnens ryggsäck om det ligger där.
Försäljningen kommer att pågå till onsdagen den 16 mars som är sista dag för att rapportera in sin beställning, antingen via länken nedan eller fysiskt lämna in talongen.
Vid frågor och funderingar kontakta Linda Gullberg på frugullberg@gmail.com eller 072-3373855
Sockgrossisten
Höstens första försäljning pågår! Teknik-, tränings- och tävlingsgrupperna samt simundervisningen kommer att sälja produkter från Sockgrossisten.

Vi kommer att dela ut kataloger vid träningar med start vecka 34 så håll utkik i barnens ryggsäck om det ligger en katalog där.
Med katalogen får ni med ett informationsblad där dina inloggningsuppgifter till https://www.sockgrossisten.se står, det är bra om ni loggar in direkt för att se så att allt fungerar som det ska. På sidan fyller du i dina uppgifter samt dina beställningar.

Nytt för i år är att alla säljare får en egen personlig länk till sin egen webbshop. Klicka på länken ”öppna länk till min webbshop” på Mina sidor. Webbshopen öppnar en sig på en ny sida. Kopiera länken och dela den med vänner, bekanta och på sociala medier. Kunden går in via länken och lägger sin beställning samt fyller i sina kontaktuppgifter och avslutar sin beställning.

Kunden betalar först när säljaren levererar den beställda varan till kunden.
Vid ev. strul så får ni gärna höra av er till
annsofi79@hotmail.com så försöker jag hjälpa till.

Sala SS har en förhoppning om att man säljer minst 3 förpackningar per simbarn.
Försäljningen kommer att pågå till söndagen den 26 september.
Överskottet från försäljningen går till barn och ungdomsverksamheten.

Styrelsen Sala SS
gm Ann-Sofi Lindbäck

 

 

 
HUVUDSPONSOR
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2022