SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
- simning för alla

Sala Simsällskap bedriver simidrott inom i första hand Simning, men vår ambition är att på sikt även ha Vattenpolo på programmet.
Vi bedriver också friskvårdsaktiviteter såsom Vattengymnastik och Motionssim
 
Alla våra verksamheter bedrivs i Lärkans Familjebad. 
 
En stor del av våra medlemmar deltar i simundervisningsgrupper eller Teknikskolegrupper där de lär sig simningens grunder och finslipar simteknik. Många utvecklas sedan vidare i våra Tävlingsgrupper på olika nivåer beroende på ålder och ambitionsnivå, och vi har även Träningsgrupper för de som vill simträna men kanske inte satsa på att bli tävlingssimmare.
 
Vi vill vara en förening för alla,
men för att vara det behöver vi engagerade föräldrar i föreningen!
Alla arrangemang och aktiviteter som vår förening genomför är beroende av att visst ideellt arbete utförs för att få ekonomin att gå ihop. Det är därför helt nödvändigt att alla ställer upp och engagerar sig på olika sätt för att allt skall fungera och för att vi tillsammans ska kunna utveckla föreningen för framtiden. Det är dessutom väldigt roligt att på olika sätt vara delaktig i barnens olika aktiviteter och vara med ute på tävlingar och läger, samt ger en känsla av delaktighet och möjlighet till att kunna påverka.
 
Välkommen att bli en del av vår fantastiska förening! 
Vattengymnastik Sala SS - Nyhet för 2023- Sprid gärna!
2022-11-12 15:47

För dig som vill köra en ny träningsform - i vår startar Sala Simsällskap upp ett nytt vattenpass, Aqua Tabata, som är ett högintensivt träningspass med styrke- och konditionsövningar där vi arbetar med Tabata-intervaller och samma övning upprepas 6–8 gånger under 20 sekunder, följt av 10 sekunders vila, eller 40 /20. Passar för alla men är konditions- och styrkekrävande. Genomförs i djupt vatten med bälte som leds av kunniga och certifierade instruktörer till peppande musik som ger ett extra lyft.

 

Tisdagar kl 20.00-20.45 i Lärkans simhall.

Datum: 10 januari-18 april 2023 med ledare Johanna Romero

Intresse-anmäl dig till kansli@salass.nu senast den 30 november 2022

Ange deltagarens namn, personnummer, adress samt telefonnummer där vi kan nå er.

Vid få anmälningar kommer gruppen inte startas.

För mer information se www.salass.nu

Hoppas vi ses!

Sala SS

Morgondagare
Morgondagaretävling/Måndagsrace
2022-10-28 10:30, Morgondagare

Måndagen den 14 november är det dags för höstterminens andra Morgondagaretävling.

Anmälan görs i vanlig ordning vid ett träningstillfälle till respektive tränare.

 

Som vanligt är vi i behov av funktionärer så ni som har möjlighet att hjälpa till  - meddela kansliet via mail (kansli@salass.nu

 

Inbjudan/Grenordning 

Sala SS-mössa
2022-10-23 16:46
Sala Simsällskap erbjuder er att beställa Sala SS-mössor.
Mössorna kommer att vara marinblå med Sala SS logga (inte svart som bilden) och med några sponsortryck.
Det går bra att beställa både för vuxna och barn - one size. Provningsexemplar finns och det går bra att prova. Den kommer finnas i simhallens entré vid vissa träningar under veckan.
Kostnaden är 140 kr.
Mössorna planeras att vara klara innan jul. Perfekt julklapp!
Svara via länken senast måndag 31 oktober.

Tack alla sponsorer!

MVH PR- och Resurskommittén
Sala SS
genom Ann Enstedt 072-0575038, Malin Boman 070-5372164 och Janna Hall Fensbo 073-9798439
Vid funderingar kontakta oss via sms eller messenger.
Höstterminens första Morgondagaretävling
2022-09-26 21:24

Ett fyrtiotal barn deltog vid hösterminens första Morgondagaretävling, och i vanlig ordning mycket roligt att se de yngre simmarna vara så duktiga!

Självklart även bra kämpat av våra mer rutinerade tävlingssmmare.

Bingolotto Julkalender, Uppesittarkväll och Nyårslotter
2022-09-25 21:34
Julen närmar sig med stormsteg!
Bingolottos Julkalender har redan kommit och om några veckor så kommer Bingolottos Uppesittarkväll och lite senare Nyårslotter.
Varje simfamilj i teknik-, träning- och tävlingsgruppen kommer att få minst fem Bingolottos Julkalendrar att sälja vidare. De kommer delas ut till alla som har möjlighet att köpa och sälja i de andra grupper. Varje Julkalender kostar 100 kr och hälften går direkt till klubbens barn- och ungdomsverksamhet.
Bingolotterna till uppesittarkvällen och nyårsafton finns både som enkel och dubbellotter. De kommer att delas ut till dem som har möjlighet sälja eller köpa oavsett simgrupp.
Har ni tagit kalendrar eller lotter som ni inte lyckas sälja så måste de tillbaka till Ann Enstedt senast 15 dec.
Ekonomisk redovisning sker när löpande under försäljningen och senast när den är avslutad till Sala SS bankgiro 5410-5218 eller i andra hand swish 123 226 62 11, där du märker det med barnets namn och grupp samt Julkalender eller Uppesittarkväll senast 15 dec.
Utdelning av Julkalendrar påbörjas måndag den 26 september på Morgondagaren. HÅLL UTKIK I BARNENS VÄSKOR. NI SOM HAR YNGRE BARN UPPMANAS ATT KOMMA OCH TA EMOT LOTTERNA AV OSS.
Det kommer att gå bra att ta flera kalendrar och lotter ända fram till julhelgen.
Kontakta Ann Enstedt 072-0575038, Malin Boman 070-5372164 via sms eller messenger på facebook om ni önskar ytterligare julkalendrar eller uppesittarkväll.
Med vänlig hälsning
Sala SS
Morgondagare
Morgondagaretävling 26 september
2022-09-08 14:51, Morgondagare

Nu är det snart dags för höstterminens första Morgondagaretävling, en intern tävling för våra Teknik- och Tävlingsgrupper, där man tävlar mot sig själv och försöker att nå så kallade stipulationstider - läs mer här.

 

Vi ser gärna att föräldrar hjälper till som funktionärer - tidtagare så meddela gärna till kansliet om ni kan hjälpa till - kansli@salass.nu

 

Inbjudan/Grenordning

Försäljningsaktivitet - Ravelli
2022-08-22 10:28

Nu är det dags för höstens första försäljning! Teknik-, tränings- och tävlingsgrupperna samt simundervisningen kommer att sälja produkter från Ravelli. Vi har valt att efter några års försäljning med sockgrossisten testa något nytt och beslutet blev Ravelli.

Ladda ner medlemsappen
Facebook
Nyheter från våra grupper
Morgondagare, 28/10 10:30 
Morgondagare, 08/09 14:51 
Träningsgrupp, 20/07 10:12 
Tävlingsgrupper, 04/07 10:33 
 
HUVUDSPONSOR
Sala SS Swish
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2022