SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Simsällskap
simning för alla

Swim of Hope 2024 - Sala SS simmar för livet
2024-01-30 15:17

Arrangemanget  Swim of Hope kommer att genomföras för Teknik-, Tränings- och Tävlingsgrupperna lördagen den 17 februari kl 09.00-13.00 ca och platsen är Lärkans Familjebad.

Anmälan till arrangemanget görs genom att svara på kallelse som kommer att gå ut till berörda simgrupper via SportAdmins medlemsapp och via mail.

 

Swim of hope innebär att vi simmar för att samla in pengar till barncancerfonden. Sala SS och barncancerfonden delar på den insimmade summan.

 

För att förenkla administrationen till årets Swim of Hope så gör vi enligt följande:

Föräldrar (eller annan frivillig person) räknar längder som deltagaren simmar. Därefter kan varje familj swisha valfri summa, antingen per längd eller helt enkelt den summa man känner är möjlig att bidra med. Om någon vill skaffa en företagssponsor så är man såklart mer än välkommen att göra det! I sådana fall så lämnas ett underlag till kansliet med antal simmade längder samt uppgifter om simmaren och aktuellt företag. Sala SS kommer sedan skicka en faktura till företaget.

 

Efteråt ses vi i Konferensen och fikar (smörgås, frukt och fikabröd) samt kör en quiz där vi sedan har en prisutdelning till de simmare som har flest rätt. Simmarna får fika gratis, men föräldrar får betala en liten summa för detta.

 

Program för arrangemanget:

9:00 Insim och uppvärmning
9:30 Start

10:30 Slutsimmat
11:00 (eller så snart man duschat klart) Samling i konferensen.
13:00 (eller när man känner sig klar) Slut

 

 

INBJUDAN

 

 

 
HUVUDSPONSOR
Sala SS Swish
Beställ klubbkläder
Sponsorer och Samarbetspartners
Sponsorer Swim of Hope 2024